DOLAR 32,5438 0.19%
EURO 34,8501 0.19%
ALTIN 2.473,310,46
BITCOIN %
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı

Tanıtım Yazısı

Sürükleyici aile draması “Smother" yeni sezonuyla ekranlara dönüyor

Sürükleyici aile draması “Smother" yeni sezonuyla ekranlara dönüyor

ABONE OL
Mayıs 8, 2023 15:11
Sürükleyici aile draması “Smother" yeni sezonuyla ekranlara dönüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sürprizlerle dolu İrlanda draması “Smother”, sırlarla dolu üçüncü sezonuyla Haziran ayında BBC First ekranlarında olacak.

Gerilim dolu aile draması “Smother”, 6 bölümden oluşan üçüncü sezonuyla geliyor. Dervla Kirwan’ın Val karakterine hayat verdiği dizide, geçmişteki trajik olaylar Val’in ve ailesinin peşini bırakmıyor. En küçük kızı Grace’in ölümüyle yıkılan Val, zeki ve karizmatik bir psikolog olan Dr. Paul McFarlane’in hedefi oluyor. Paul, Val’in damarına basarak nasıl bağımlılık yaratacağını ve benlik duygusunu nasıl zayıflatacağını çok iyi biliyor. Annelerinin bu savunmasız tutumu karşısında şok olan kız kardeşler Jenny ve Anna, hayatını kaybeden küçük kız kardeşleri Grace’e tam olarak ne olduğunu bulmaya karar veriyor. Kız kardeşler anneleri Val’i Paul’un yıkıcı etkisinden kurtarmak için mücadele ederken, ailelerinin sakladığı karanlık sırlar ve bunların yıkıcı sonuçları gün yüzüne çıkıyor. “Smother” yeni sezonunun ilk bölümüyle 27 Haziran Salı günü saat 21.00’de BBC First’te izleyiciyle buluşuyor. 

BBC First, sevilen yapımlarını izleyiciyle buluşturmaya devam ediyor. Bir grup adli tıp pataloğunu konu alan, Emilia Fox ve David Caves’in başrolde yer aldığı dizi “Silent Witness” da 26’ıncı sezonuyla hayranlarıyla buluşuyor. Birbirinden farklı vakaları inceleyen dizi 14 Haziran Çarşamba günü saat 21.00’de BBC First ekranlarına geliyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.