DOLAR 32,3471 0.29%
EURO 35,1459 -0.04%
ALTIN 2.308,001,35
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı

Tanıtım Yazısı

Son Dönemin En Popüler Co-Op Oyunları

Son Dönemin En Popüler Co-Op Oyunları

ABONE OL
Mayıs 31, 2023 10:01
Son Dönemin En Popüler Co-Op Oyunları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Co-op, yani arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz oyunlar uzunca bir süredir oyuncuların öncelikli tercihlerinden. Her türlü oyun alışverişi için oyuncuların öncelikli tercihi olan oyunfor, 2023’teki en popüler co-op oyunlarını sizler için bir araya getirdi.

It Takes Two

Birbirleriyle olan anlaşmazlıklarından yılan kız çocukları tarafından iki oyuncak bebeğe dönüştürülen bir çiftin hikayesini konu alan bu başarılı oyun, hem enteresan hikayesi, hem de oynanıştaki çeşitliliğiyle yan yana oynanabilecek en iyi oyunlardan. 2021 yılında Game Awards’tan ödül de alan It Takes Two’yu kesinlikle denemelisiniz.

Redfall

Dishonored’ın yapımcısı Arkane Studios’un son oyunu eleştirmenler tarafından pek beğenilmese de isminden çokça söz ettirdi. Tek kişilik bir hikaye kısmıyla birlikte oyunu toplamda dört kişi oynamanıza olanak tanıyan çok kişili oyun desteğiyle Redfall, kısa süreliğine de olsa manşetlere taşındı. Türün sevenleri Redfall’a bir şans verebilirler. 

The Quarry

Bir dönemin popüler “teen slasher” filmlerinden esinlenen The Quarry, bir yaz kampında kalan gençlerin başına gelen korku dolu anları konu alıyor. Gece olduğunda işlerin karıştığı bu kampta hayatta kalmak için ya tek başınıza mücadele ediyor ya da arkadaşlarınızla beraber peşinizdeki tehlikelerden kurtulmaya çalışıyorsunuz. Kalbiniz sağlamsa her anlamda çok başarılı olan bu oyunu mutlaka oynamalısınız.

Fortnite

¨Arkadaşlarla oyun partisi¨ denildiğinde Fortnite’ı atlamak imkansız. Epic Games’in başarılı oyunu Fortnite, özellikle küçük yaştaki oyuncuların favorisi. Tahmin edebileceğiniz gibi oyunun tadı, takım arkadaşlarınızla beraber oynadığınızda çıkıyor. Tamamıyla bedava olan Fortnite’ı oynamak için Epic Games uygulamasını indirmeniz gerekiyor.

Back 4 Blood

Left 4 Dead’in izinden giden Back 4 Blood, 2021 yılında çıkmış olmasına rağmen aldığı güncellemeler ile halen tazeliğini koruyor. Bolca zombiye ve birbirinden garip yaratığa karşı bir takım olarak mücadele ettiğimiz oyun, karanlık yapısıyla korku oyunu severleri kendine çekmeyi başarıyor.

Overcooked! All You Can Eat

Birlikte yemek yapmak ne kadar zorlu bir süreç, merak ediyor musunuz? Sizi arkadaşlarınızla birbirinize düşürecek kadar mücadeleci bir ¨yemek hazırlama¨ oyunu olan Overcooked! All You Can Eat, iki Overcooked oyununu bir araya getiren, eğlenceli bir oyun. 2020 yılında çıkmış olmasına rağmen eğlencesinden hiçbir şey kaybetmeyen oyunu denemenizi tavsiye ederiz.

Rocket League

Bir başka zamanın eskitemediği oyun da Rocket League. Çeşitli araçlar kullanarak kocaman bir topu rakip takımın kalesine yollamaya çalıştığımız bu mücadeleci oyun, bir kez denedikten sonra sizi ekran başına bağlayacak kadar başarılı. Tamamıyla bedava olarak oynanabilen bu oyunu tüm platformlarda bulabilirsiniz.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.