DOLAR 32,3690 0.15%
EURO 34,9701 -0.29%
ALTIN 2.324,190,22
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı

Tanıtım Yazısı

Aliağaspor FK Evinde Farklı Kazandı

ABONE OL
Aralık 13, 2021 03:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) 7.Haftasında sahasında Torbalıspor’u 4 – 0 mağlup eden Aliağaspor FK, puanını 18’e yükselterek 9.Bölge 2.Grupta liderliğini sürdürdü.

 

Aliağa Atatürk Stadında yağmur altında oynanan karşılaşmaya etkili başlayan Aliağaspor FK, henüz 5.dakikada Levent Aktuğ’un attığı golle 1-0 öne geçti. Karşılamanın ilk yarısı bu sonuçla tamamlandı. İkinci yarıya da hızlı başlayan ev sahibi takımda 57.dakikada sahneye çıkan İlker Ataseven farkı 2’ye taşıdı. 62.dakikada Furkan Yıldırım skoru 3-0’a getiren golü kaydederken 80.dakikada yeniden sahneye çıkan İlker Ataseven kendisinin ikinci takımının ise 4.golünü attı. Bu gol aynı zamanda karşılaşmanın da sonucunu belirledi.

 

Aliağaspor FK’nın bol gollü keyifli bir mücadele sergilediği karşılaşmayı Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağaspor FK Başkanı Kamil Önal ve Aliağalı taraftarlar tribünden birlikte izledi.

 

ALİAĞASPOR FK TEKNİK SORUMLUSU HAKAN ŞAPÇI: “LİDER OLARAK GRUPTAN ÇIKMAK İSTİYORUZ”

Yağmur altında oynanan karşılaşmanın kendilerini zaman zaman zorladığını ifade eden Aliağaspor FK Teknik Sorumlusu Hakan Şapçı, “İyi bir futbol sergiledik. Çok gol pozisyonuna giriyoruz fakat pozisyonları gole çevirmede yeteri kadar becerikli değiliz. Önümüzdeki haftayı bay geçtikten sonra devrenin son maçı için Manisa’ya gideceğiz. Her hangi bir kayıp vermeden tüm maçlarımızı kazanmaya devam edip şampiyonluk yolunda lider olarak gruptan çıkmak istiyoruz” dedi. 

 

HAKEMLER: Ersan Şen, Alperen Enes Şanlı, Samed Ağkuş, Kaan Savaşan

 

STAT: Aliağa Atatürk Stadyumu

 

ALİAĞASPOR FK: Ömer Can, Levent Aktuğ, Alper Sürücü, Bilal Hallaçlar (Dk 81 Mert Kurtbaş), Hakan Çakır (Dk 74 Adnan Demir), Barış Tenşi, Timurcan Gök (Dk 64 Murat Arslan), Ersin Aslantuğ (Dk 74 Sergen Ekici), Furkan Yıldırım, İlker Ataseven (Dk 81 İlkay Gül), Batuhan Doğrukıran,

 

TORBALISPOR: Alpercan Kaya, Şey Suvar Tiryaki, Umutcan Çoban, Onur Biltekin, Oğuzhan Şahan, Murat Paslıyer (Dk 46 Sadun Olcay), Onur Erdem Alpaslan, Ersagun Akbar Karaman, Yakup Zengin, Onurhan Seven (Dk 46 Kadir Akça), Süleyman Yüksel

 

GOLLER: Dk 5 Levent Aktuğ, Dk 57-80 İlker Ataseven, Dk 62 Furkan Yıldırım

 

SARI KART: Oğuzhan Şahan (Torbalıspor)

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.