DOLAR 32,3462 0.27%
EURO 35,1450 0.01%
ALTIN 2.309,861,44
BITCOIN 22908352,70%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı

Tanıtım Yazısı

AXA Sigorta “Gelecek Fakültesi” Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

ABONE OL
Eylül 22, 2022 11:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AXA Sigorta’nın, profesyonel acentelerinin sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla Boğaziçi Üniversitesi iş birliğiyle başlattığı Gelecek Fakültesi çatısı altında yer alan ‘’Gelecek Sensin’’ ve ‘’Yükselen Yıldızlar’’ eğitim programları yeni mezunlar vermeye devam ediyor.

 

Türkiye’nin öncü ve yenilikçi sigorta şirketi AXA Sigorta, acentelerinin profesyonelliğine katkı sağlamak ve yeni nesil acenteleri geleceğe hazırlamak amacıyla ilk kez 2019’da başlattığı Gelecek Fakültesi çatısı altında yer alan ‘’Gelecek Sensin’’ ve ‘’Yükselen Yıldızlar’’ programları yeni mezunlarını verdi. 20 Eylül Salı günü AXA Sigorta Genel Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen mezuniyet töreninde, 2019 – 2020 ve 2021 – 2022 dönemlerindeki programları başarıyla tamamlayan 80 mezuna sertifikaları AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken ve Satış Pazarlama Başkanı Firuzan İşcan tarafından takdim edildi. 

 

AXA Sigorta’nın dağıtım kanalını daha da güçlendirmek hedefiyle Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi iş birliğiyle sürdürdüğü ‘’Gelecek Sensin’’ ve ‘’Yükselen Yıldızlar’’ programları ekonomi, finans, işletme, iletişim, liderlik, dijital pazarlama, müşteri deneyimi ve satış gibi akademik derslerin yanı sıra, AXA Sigorta teknik ve hasar yöneticilerinin katkıları ile bilgi ve uygulamalara yönelik paylaşımlarını içeren derslerden oluşuyor. 

 

‘’Gelecek Fakültesi’’ projesinin lideri AXA Sigorta Satış Kanalları Gelişim Koordinatörü Sevil Düral, acente kanalının gelişimini desteklemeye yönelik “Gelecek Sensin” ve “Yükselen Yıldızlar” programları AXA Sigorta’nın gelenekselleştirme hedefi ile devam edeceğini ifade etti. Her iki programın da bir sonraki döneminin 2022 yılının Ekim ayında hayata geçirilmesi planlanıyor. İkinci kuşak AXA Sigorta acentelerinin yanı sıra başarılı ve potansiyeli yüksek acenteler de eğitim programına dahil ediliyor. 

 

AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Firuzan İşcan, şunları söyledi: “AXA Sigorta Gelecek Fakültesi 2019 yılından beri mezunlarını veriyor ve sektörün gelişimine katkı sağlıyor. Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi iş birliğiyle, acentelerimizin öğrenme ve gelişim ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde kurguladığımız ve bir yüksek lisans formatında; vaka örneklerinin odağa alındığı, sınıf içi etkileşim ve pratiklerle etkin bir öğrenme hedefleyen eğitim programımızla hem markamızı hem de sektörümüzü geleceğe taşıyoruz.”

 

Mezuniyet töreninde konuşan AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken ise “Sigortacılık deneyim gerektiren itibarlı bir meslektir. Mesleklerini en iyi şekilde icra ederken kendilerini geliştirmek için her fırsatı değerlendiren, veri temelli sigortacılığa inanarak, değişimi akıllı ve güncel şekilde yöneterek  hem müşterilerimize hem de sektörümüze değer katan acentelerimizi yürekten kutluyorum. “dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.