DOLAR 32,5886 0.34%
EURO 34,8390 0.27%
ALTIN 2.505,700,87
BITCOIN %
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı

Tanıtım Yazısı

Oto Kurtarıcı ve Çekici Hizmeti

Oto Kurtarıcı ve Çekici Hizmeti

ABONE OL
Temmuz 23, 2023 19:10
Oto Kurtarıcı ve Çekici Hizmeti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Oto Kurtarıcı ve Çekici hizmetimizle her zaman imdadınıza yetişmeye çalışan bir firmayız. Sizleri yolda bırakmıyor ve bu sıkıntılı süreçten en hafif şekilde ayrılmanızı sağlıyoruz. Çünkü bizler, gerçekten de sizlerin memnuniyetini sağlamak adına çalışmalar yürütmekte olan bir firmayız. Bunu da canı gönülden ve de severek yapıyoruz.

Araçların sayı olarak aşırı bir artış içinde olması, kazaları ve yolda kalmaları da beraberinde getiriyor. Buna bağlı olarak bizlere de daha fazla iş düşüyor. Araçlarda yaşanan istenmeyen arızalar sonucunda yolda kalmalar meydana gelebildiği gibi bunun haricinde kazalar  sonucunda da yine insanlar yolda kalabiliyor. Bizler de bu mağduriyetleri gidermek adına her zaman sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz.

Acil Oto Kurtarıcı

Firmamız her an ve hazır  bir şekilde araçlarınızı kurtarmayı bekliyor. Gece gündüz demeden yaptığımız çalışmalar sonucunda sayısız yolda kalmış aracı kurtarmanın mutluluğu içindeyiz. Oto Kurtarıcı firmamızın en yeni model Çekici araçları ile yaptığı hizmetler kalite anlamında da göz doldurmaktadır.

Araç kurtarmak ta sonuçta incelikleri olan bir iştir. Aracı kurtarayım derken ona hasar veren de birçok firma bulunurken bunlar arasında firmamızın farklı bir yeri vardır diyebiliriz. Acil olarak bizi aradığınızda biz de aynı ivedilikle sizlere yardıma koşmayı bir borç biliyoruz. Yolda kalmış, arıza yapmış, aküsü bitmiş, benzini bitmiş ve hatta yeni alınmış sıfır araçların bile kurtarılmasını sağlamış bir firmayız.

Oto Kurtarıcı İle Şehirler Arası Taşıma Hizmeti

Oto Kurtarıcı ve Çekici firmamızın bünyesinde bulunan uzun ve geniz araçlar, sizlerin birden fazla araçlarınızı taşımada yardımcınız olacaktır. Araçlarımızın uzun yönde gerekli olan tüm evrakları da bulunuyor ve bu konuda da hiç bir sıkıntıya mahal vermiyoruz.

İster şehir içi, isterse şehirler arası olsun fark etmeksizin araçlarınızı her türlü özenle taşımaya önem veriyoruz. Bizim için en önemli şey sonuç olarak her kesin sağlıklı kalabilmesidir. Çünkü bir kaza anında yolda kalmış araçları kurtarmaya gittiğimizde göreceğimiz hayati riskler, hiç bir şekilde karşılaşmak istemediğimiz bir durumdur. Bununda sizlerle paylaşmak isteriz. Yolda kalsanız da sağlıkla kalın…

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.