DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı

Tanıtım Yazısı

Nike Spor Ayakkabı Modelleri

ABONE OL
Ekim 3, 2022 21:10
0

BEĞENDİM

ABONE OL

En iyi spor ayakkabı markaları nelerdir? Bu konuda cevap oldukça nettir. Ve en iyi spor ayakkabı markalarının öne çıkanlarından biri de Nike spor ayakkabı modelleridir. Her dönem konfor ve ayak yapısına uygun yeni modellerinin çıkması ile Nike, oldukça popüler ve kaliteli ürünler sunuyor. Her sezonda markalar birbirinden farklı tasarımları kullanıcılar ile buluşturuyor. Renk seçenekleri de bir hayli olan bu tasarımlarda Nike, klasik siyah ve beyaz renkleri ile çok tercih ediliyor. Kombin kolaylığı sunan bu iki renk, önümüzdeki sezonda oldukça moda. Nike spor ayakkabı modelleri, konforu ve görünümü ile oldukça fazla seviliyor. 

Spor ayakkabı erkek modelleri arasında Nike’ın öne çıkanları ise şu şekildedir:

  • Air Force
  • Tanjun Koşu ve Yürüyüş Ayakkabısı
  • Downshifter
  • Legend Essential
  • Venture Runner
  • Wearallday
  • Waffle Debut

Kadın, erkek ve çocuklar için özel olarak tasarlanmış detaylar, kendinize ya da sevdiklerinize en uygun modeli bulmanızı kolaylaştırıyor. Ayak numaranıza uygun kalıp ve şekil ile kullanım amacına göre en iyi deneyimi sunuyor.

Lumberjack Spor Ayakkabı Modelleri

Ayakkabı seçimi yaparken markayı değil sadece görünümü önemsiyorsanız, sağlığınız için kötü bir karar veriyorsunuz demektir. Bilinen kaliteli marka spor ayakkabılar sadece bilinirlik açısından diğerlerine kıyasla yüksek fiyatlara satılmaz. Söz konusu spor ayakkabılarda kullanılan malzeme, ölçü, taban kalıbı ve ayak numarası, cinsiyet, forma göre tasarım oldukça önemlidir. Fiyatları belirleyen bu unsurlar hem spor ayakkabınızı uzun yıllar kullanmanıza olanak sağlar hem de ayak ve omurga sağlığınızı korur.

Kaliteli spor ayakkabı markaları arasında yer alanlardan birinin de Lumberjack olduğunu söyleyebiliriz. Herkese uygun modellerin yer aldığı seçenekleri ve tasarımı ile Lumberjack ayakkabılar, erkekler kadar kadınların da gözdesi. Günlük ayakkabı modellerinde de oldukça başarılı olan markanın en sevilen rengi ise kolay kombin sebebi ile siyah olarak karşımıza çıkıyor.

Su geçirmez özelliği ile kamp ve trekking gibi etkinliklerinizde kullanabileceğiniz Eagle ve Katto Outdoor modelleri, ayağınızı sararak kolay hareket etmenizi sağlar. Bir diğer su geçirmez Outdoor ayakkabı modeli de oldukça popüler olan Enduro modeli. Koşu ayakkabılarında ise Strong ve Jackson modelleri öne çıkıyor. Kullanım amacına göre seçeceğiniz modeller ile konforlu ve şık anılar biriktirebilirsiniz.

Sezonun Moda Renkleri ve Kullanımı

Önümüzdeki sezonun moda renklerinde öne çıkan ilk iki renk; siyah ve beyazdır. Oldukça kolay kombinleyebilmek ve kolay kullanımı sebebiyle bu iki rengin modası kolay kolay geçeceğe benzemiyor. Ancak, bunların dışında sezonun moda renklerine birkaç sıradışı renk de eşlik ediyor. Bunlar; turuncu ve yeşil. Spor ayakkabı renginizi seçerken giyim tarzınız ve sevdiğiniz renkleri göz önünde bulundurmanız akıllıca olacaktır. Ancak, turuncu ya da yeşil bir spor ayakkabıya aşık olduysanız ve kıyafetleriniz buna uymuyorsa, aynı renk bir saat ya da fular ile de uyumu yakalayabilirsiniz.

Doğa renklerinden olan yeşil ve turuncuyu, günlük kıyafetlerinize de uyarlayabilirsiniz. Günlük kıyafetlerin hepsi spor ayakkabı kullanımını kaldırmaz. Bu nedenle öncelikle spor ya da spor-klasik bir hava vermeniz gerekir. Şık bir spor stili oluşturmak, bu küçük detaylar ile çok kolay. Ayrıca sezon renklerine ek olarak; petrol mavisi, fuşya ve krem tonları da ekleyebilirsiniz. Ayrıca spor ayakkabı rengi ile güneş gözlüğünüzü de kombinleyebilirsiniz. Söz konusu kolay kombin avantajı da buradan gelir. En küçük detay ile spor ayakkabınızı eşleştirmeniz hem rahat hem de modayı takip ettiğinizi gösteren çizgiler içerir.

En Çok Tercih Edilen Erkek Spor Ayakkabı Modelleri

Spor ayakkabı erkek modelleri arasında birçok seçenek mevcuttur. Tercihlerde belirleyici unsurlar arasında fiyat, kalite ve ihtiyaç gibi faktörler yer alıyor. Ancak ilgili tercihleri etkileyen bir unsur daha bulunur. O da sürekli değişim gösteren moda trendleridir. Popüler olan ve sıkça tercih edilen erkek spor ayakkabı modelleri, genel olarak birçok kullanıcı tarafından beğenilir. Renk seçimi, ayakkabı tasarımı, kullanışlılık, kalite, rahatlık gibi unsurlar ile birlikte ayakkabı modeli seçilebilir. Genel olarak lacivert, gri, siyah, kahverengi gibi renk tercihleri olsa da farklı renklerin seçilmesi de olasıdır. Belirtilen renkler kombinler açısından uyumlu olduğu için tercih ediliyor. Ancak renkli seçeneklere yönelen kişiler daha hareketli bir görünüm sağlaması açısından tercih ediyor.

Erkek spor ayakkabı modellerinin geneli kısa bilek yapısına sahiptir. Ancak bazıları bilekli yapıya da sahiptir. Bu modeller bazen diğerlerinden daha çok tercih edilebiliyor. Bilekli modeller, çoğunlukla tarz yaratmak isteyen kişiler için önemlidir. Birçok spor ayakkabısında bunu görebilsek de genel olarak bilekli olmayan modellerin hâkim olması söz konusudur. Ayrıca spor ve antrenman ayakkabıları da erkekler arasında oldukça popüler durumda. Fileli modeller, antrenman ve spor için oldukça uygundur. Hem işlevsel olması hem de görünüş açısından kullanıcılara hitap eden bir yapıdadır. Nefes alabilen yapıda olan bu modeller, sportif faaliyetler esnasında konfor kazandırmaktadır.

Modeller arasında ayak tipi ve ayakkabının kullanılacağı zemin yapısı düşünüldüğünde kalın taban ve düz taban modelleri ön plana çıkıyor. Düz taban modeller, genel olarak günlük kullanım için tercih ediliyor. Ancak kalın tabana sahip spor ayakkabıların rahatlık açısından bir adım daha önde olduğu görülüyor. Bunun ana nedeni taban kısmının süngerimsi yapıda olmasıdır. Kalın tabanlarda genel olarak memory foam vb. teknolojiler kullanılıyor. Bu da kalın tabanlı ayakkabıların biraz daha rahat olmasını sağlıyor. Her ne kadar ayakkabıların bağcıklı modelleri popüler olsa da bu biraz zaman kaybettirdiği için bağcıksız modeller de kullanıcılar arasında oldukça popüler diyebiliriz.

Erkek Spor Ayakkabı Nasıl Seçilir?

İhtiyaçlarınızı belirlemek, ayakkabı seçiminden önce yapacağınız ilk unsurdur. İhtiyaçlarınızı bilmediğiniz zaman doğru bir ayakkabı almanız mümkün olmaz. Erkek spor ayakkabılar, çeşitlilik açısından oldukça zengin bir ürün grubunu ifade ediyor. Bu nedenle tercih yapmak biraz daha zor olsa da ihtiyaçlarınızı gözetmek sonucunda bu işlem biraz daha kolaylaşabilir. Spor ayakkabıların tercih edilme nedenlerinden birisi sporun kendisi olarak karşımıza çıkıyor. Spor yapmak için uygun ayakkabı ararken spor türünün önemi bulunuyor. Buna göre futbol için başka, basketbol için başka ayakkabı giymeniz gerekir. İlgili sporlarda hareketlerin farklı olması ve zeminin farklı olması, modeller arasındaki değişiklikleri ön plana çıkarıyor.

Yukarıdaki unsurlara ek olarak ayakkabı numarasını da doğru bir şekilde belirlemeniz gerekiyor. Bilinçsizce alacağınız ayakkabılar, konfor ve sağlık açısından olumsuzluk yaratacaktır. Bu nedenle doğru bir şekilde ayak numaranızı belirleyerek uygun bir ayakkabı almanız gerekir. Burada sıkça yapılan hatalardan birisi de bir numara büyük ayakkabı almaktır. Rahatlık sağlayacağı düşünülerek yapılan bu eylem, hem konfor açısından hem de ayak sağlığı açısından olumsuzdur. Bu nedenle ayakkabınızın numarasının ve kalıp özelliklerinin tam ayak yapınıza göre olması gerekiyor.

Kalite ve üretim malzemesi de dikkat etmeniz gereken unsurlar arasında. Bu noktada kaliteli malzemeleri tercih etmek durumundasınız. Kalitesiz ayakkabılar uzun ömürlü bir kullanım sunmazken aynı zamanda sağlığınızı da olumsuz etkileyebiliyor. Bu nedenle ilgili ayakkabı modelleri arasında kalite, tasarım, dayanıklılık, fiyat ve rahatlık unsurlarını dikkate almalısınız.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.