DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı

Tanıtım Yazısı

Oppenheimer Ön Gösterimi Yoğun İlgiyle Karşılaştı

Oppenheimer Ön Gösterimi Yoğun İlgiyle Karşılaştı

ABONE OL
Temmuz 21, 2023 19:40
Oppenheimer Ön Gösterimi Yoğun İlgiyle Karşılaştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Paribu Cineverse, Christopher Nolan’ın merakla beklenen yeni filmi Oppenheimer için UIP Türkiye ile beraber ön gösterim düzenledi. Paribu Cineverse Akasya’da gerçekleşen ön gösterim yoğun ilgi gördü. 

Vizyon öncesi 19 Temmuz Çarşamba günü Paribu Cineverse Akasya’da ön gösterimi gerçekleştirilen Oppenheimer izleyicilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.Özel IMAX kameraları ile çekimleri gerçekleştirilen, ses ve ışık efektleri ile izleyiciyi etkisi altına alacak olan ve tüm dünyada merakla beklenen, ünlü yönetmen Christopher Nolan’ın yeni filmi Oppenheimer, 21 Temmuz tarihinde tüm Türkiye ile birlikte Paribu Cineverse’te IMAX ve diğer salonlarda vizyona giriyor.Cillian Murphy, Robert Downey Jr, Matt Damon gibi ünlü isimlerin rol aldığı Oppenheimer, atom bombasının icadı ve geliştirilme sürecini anlatıyor. Atom bombasının arkasındaki deha olarak bilinen J. Robert Oppenheimer’ın hayat hikâyesini konu alan film, 181 dakikalık uzunluğuyla Nolan’ın şimdiye kadar çektiği en uzun yapımı. İnsanlığın en karanlık anına cesur, trajik bir bakış sunan film, bir nükleer silah geliştiren Fizikçi Julius Robert Oppenheimer’ın silahın Hiroşima ve Nagazaki’de kullanılacağını öğrendiğinde projeden uzaklaşmasını ve daha sonra ABD tarafından hedef hale gelmesini anlatıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.