DOLAR 32,3512 0.29%
EURO 35,1638 -0.01%
ALTIN 2.310,251,45
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı

Tanıtım Yazısı

  • Haber Kulesi
  • Eğitim
  • Rektör Prof. Dr. Budak, “Öğrencilerimiz, her zaman birinci önceliğimiz”

Rektör Prof. Dr. Budak, “Öğrencilerimiz, her zaman birinci önceliğimiz”

ABONE OL
Eylül 14, 2022 11:10
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ege Üniversitesi öğrenci odaklı uygulamaları kapsamında 2022-2023 Eğitim- Öğretim Yılı öncesi Öğrenci Konseyi öncülüğünde  "5. Öğrenci Çalıştayı" düzenlendi.  EÜ Özdere Eğitim ve Dinlenme Tesislerinde gerçekleşen çalıştayın 2’nci gününde Rektör Prof. Dr. Necdet Budak öğrencilerle bir araya gelerek görüş ve önerilerini dinledi.

 

         Öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Budak, “Ege Üniversitesi olarak benimsediğimiz üç parametre olan Araştırma Üniversitesi, Kalite ve Akreditasyon ile Öğrenci Odaklılık misyonu doğrultusunda önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz.  Bu parametreler ışığında önem verdiğimiz konuların başında öğrenci odaklı bir yönetim anlayışı geliyor. Üniversite olarak bu noktada Türkiye’ye örnek teşkil edecek uygulamaları hayata geçirdik, geçirmeye de devam ediyoruz.  Bizler için öğrencilerin memnuniyeti ve mutluluğu öncelik arz ediyor. Çünkü üniversite demek öğrenci demek, onlar bizim en önemli paydaşımız. Göreve geldiğimiz ilk günden beri hep söylediğim üzere öğrencilerim benim için birer danışmandır. Onların fikir ve görüşlerine her zaman önem veriyoruz” dedi.

 

         Öğrencilerle sürekli diyalog halinde olduklarını belirten Prof. Dr. Budak, “Katılımcı yönetim anlayışımız doğrultusunda öğrencilerin üniversite yönetiminde söz sahibi olmalarını önemsiyoruz. Bu perspektiften yola çıkarak Öğrenci Dekanlığı ve Öğrenci Senatosunu kurduk. Tam akredite bir Araştırma Üniversitesi olarak öğrenci ve üst yönetim arasındaki diyalog ortamını sürdürülebilir kılmaya gayret ediyoruz. Yeni dönemde oryantasyon programı kapsamında 1’inci sınıf öğrencileri ile önümüzdeki haftadan itibaren bir araya geleceğiz. Daha sonra üst sınıflarla da bir araya gelerek toplantılar yapacağız, her zaman onlara desteğimizi göstereceğiz. Bu çalıştayda da onlarla birlikte olarak görüş ve önerilerini dinledik, öğrenci sorunlarına yönelik çözüm yolları geliştirdik. Çalıştayımız süresince öğrencilerimize her türlü imkanı sunmak için seferber olan tesis çalışanlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

 

         Günün sonunda Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, "5. Öğrenci Çalıştayı"nda emeği geçenlere “Teşekkür Belgesi” verdi. Çalıştay boyunca Egeli gençler, yoga, voleybol, parkur oyunu ve çeşitli atölyeler ile hem eğlendiler hem de kişisel gelişimlerine destek olacak etkinliklere katıldılar.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.