DOLAR 32,3367 0.04%
EURO 35,0799 -0.14%
ALTIN 2.322,440,16
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı

Tanıtım Yazısı

Kartepe'de 5. Bilim ve Çocuk Şenliği

Kartepe'de 5. Bilim ve Çocuk Şenliği

ABONE OL
Nisan 19, 2023 13:40
Kartepe'de 5. Bilim ve Çocuk Şenliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kartepe Belediyesi’nin düzenlediği “Bilim ve Çocuk Şenliği”nde çocuklar doyasıya eğlenecek.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Kartepe Belediyesinin düzenlediği 5’nci Bilim ve Çocuk Şenliği’nde çocuklar doyasıya eğlenecekler. Kartepe Kent Meydanı’nda 13.00 – 18.00 saatleri arasında gerçekleşecek şenlikte ring servisler hizmet verecek.

ŞENLİK İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Her detayın düşünüldüğü zengin içeriğiyle çocuklarımız unutulmaz bir gün yaşayacak. Kartepe Belediyesi Kent Meydanı’nda eğlence, bilim, sanat, 80’ler 90’lar sokak oyunları alanları gibi pek çok düzenlenecek olan etkinlikler ile çocuklar doyasıya eğlenecekler.

EĞLENCE VE BİLİM SOKAĞI

Kartepe Kent Meydanı’nda kurulacak eğlence sokağında yarış simülatörleri, akıl-zekâ oyunları, langırt, mini golf, sokak satrancı, yüz boyama, sosis balon, bilim sokağında Genç Akademi standı, FETEM, Robotik Kodlama ve 3D Yazıcı, Kartepe’den Uzaya, Teknoloji Atölyesi, deney alanında “Sıvı mı Katı mı?”, “Çileğin DNA’sı”, “Zil Çalmadan Yüzüğü Karşıya Geçir” ve “Jelibon Yakıtı” etkinlikleri yapılacak.    

SANAT VE 80’LER 90’LAR SOKAKLARI

Bilim ve Çocuk Şenliği’nde sanat ve 80’ler 90’lar sokağı kurulacak. Sanat sokağında bileklik atölyesi (Türk Bayrağı temalı), ahşap çerçeve, tabak boyama, ahşap kukla, kilden obje, rüzgâr gülü, resim, uçurtma atölyeleri kurulmasının yanı sıra Kartepe’nin yeni kahramanları Kiraz ile Kestane’nin standı da yer alacak. 80’ler 90’lar Sokağında seyyar salıncak, çokomel dağıtımı, topaç çevirme, misket, 80’ler 90’lar oyuncakları yer alırken sek sek gibi sokak oyunları da oynanacak. 

GÜN BOYU İKRAM

Kartepe 5’nci Bilim ve Çocuk Şenliği boyunca patlamış mısır, pamuk şeker, macun ve çokomel ikramları yapılırken, şişme oyun grupları, animasyon gösterileri ve akülü robotlar ile çocuklar keyifli bir zaman geçirecekler.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.