DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2046642-2,53%
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı

Tanıtım Yazısı

Ünlü DJ Mahmut Görgen, Türkiye Turnesi İçin Hazırlıklara Başladı
  • Haber Kulesi
  • Magazin
  • Ünlü DJ Mahmut Görgen, Türkiye Turnesi İçin Hazırlıklara Başladı

Ünlü DJ Mahmut Görgen, Türkiye Turnesi İçin Hazırlıklara Başladı

ABONE OL
Mart 19, 2024 01:40
Ünlü DJ Mahmut Görgen, Türkiye Turnesi İçin Hazırlıklara Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin önde gelen DJ’lerinden olan Mahmut Görgen, müzik kariyerindeki başarılı adımlarına bir yenisini eklemek üzere Türkiye turnesine hazırlanıyor. Yaptığı single çalışmaları ve unutulmaz canlı performanslarıyla tanınan Görgen, şimdiye kadar olduğu gibi gelecekte de hayranlarına eğlence dolu anlar yaşatmayı amaçlıyor.

Görgen, son paylaşımında yeni sezonda Türkiye genelinde birçok ilde gerçekleşecek olan turne için hazırlıklara başladığını duyurdu. “Bugüne kadar yaptıklarımız, gelecekte yapacaklarımızın bir teminatıdır. Konser ve partilerimize tam gaz devam edeceğiz!” diyen Görgen, turnenin konseptini ise “1 SAATLİK CANLI PERFORMANS ve 1 SAATLİK SINIRSIZ EĞLENCE” olarak açıkladı.

Görgen’in turnesi, Türkiye’nin dört bir yanında unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor. Organizasyon ekibine göre, bu turne sadece bir müzik etkinliği değil, aynı zamanda yaşanmamış bir eğlence deneyimi sunmayı amaçlıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.